kan jouw ruimte spanning en vernieuwing gebruiken?

Lalo Styling

Met Lalo Styling bieden wij de mogelijkheid om jouw huis, kantoor, winkel of elke andere ruimte vorm te laten geven door professionele stylisten die grenzen opzoeken en jouw zintuigen durven te prikkelen. Kan jouw ruimte spanning en vernieuwing gebruiken? Wij vertellen eerst even hoe wij dit aanpakken:

Allereerst willen wij graag kennis maken met je! Naast je hobby's en je lievelingskleur, willen we ook graag weten wat je wensen zijn voor de ruimte die moet worden ingericht. Om welke ruimte(s) gaat het, welke sfeer wil je bereiken, welke items wil je graag houden? Verzamel ook alvast zoveel mogelijk informatie over de ruimte; een plattegrond, foto’s van de huidige situatie, een materiaalstaal van bijvoorbeeld de vloer. Op deze manier hebben wij een goed beeld van hoe jouw huis er nu uitziet en wat de mogelijkheden zijn.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend en vindt plaats onder het genot van een kopje koffie of thee, bij ons in de winkel. Als alle neuzen dezelfde kant op staan maken wij een offerte en kunnen we aan de slag.

Dan nu even serieus, wat doen we na het gesprek precies:
We beginnen met het maken van een analyse en een programma van eisen. Vervolgens maken we een moodboard/sfeerimpressie om te laten zien wat onze grove ideeën zijn.
Hierna start de ontwerpfase. Waarmee we aan de slag gaan is geheel aan jou. Ga je voor een plattegrond met indeling en een meubelplan, of wil je daar ook een kleur- en materialenplan bij? Moeite met de verlichting? We maken een uitgebreid verlichtingsplan met shoppinglist. Het hele plaatje nodig? Dat kan natuurlijk ook, met om het af te maken een 3D impressie zodat je precies kunt zien hoe jouw ruimte er uit komt te zien!

Wij werken met een terugverdienmodel waardoor het interieuradvies in wezen gratis is. Besteed je een X bedrag bij ons in de winkel aan meubels en/of accessoires dan komen de kosten voor het advies (of een gedeelte daarvan) te vervallen.

Heb jij nu heel veel zin om jouw huis of kantoor te laten stylen door ons? Neem dan contact op via info@lasasenloekov.nl.

kan jouw ruimte spanning en vernieuwing gebruiken?

Een aantal fragmenten uit een interieuradvies voor een leuk stel uit Breda. Zij hadden moeite met vinden van de juiste meubels voor de grote ruimte. Zij wilde graag veel natuurlijke kleuren en materialen. Dit hebben we gecombineerd met zwarte accenten waardoor het geheel stoer en niet saai is geworden. De bank is op deze manier samengesteld en geplaatst om het woon- en eetgedeelte met elkaar te verbinden. De wandkast is op maat gemaakt en ontworpen door Loekov zelf.

Het gezin dat in dit huis gaat wonen wilde graag het strandgevoel in huis maar wel op een moderne manier. De natuurlijke kleuren en materialen combineren goed met de zeegroene kleur die op verschillende manieren in het interieur terugkomen.