Aanvraag stijladvies

 

LOGO DOMBURG

Wat leuk dat je kans wilt maken op een advies van Lasas&Loekov! Wij hebben er in ieder geval veel zin in!

Hoe maak je kans?

Meld je hieronder aan via het formulier voor een gratis intakegesprek en maak zo automatisch kans op ons advies. Gebruik de code DOMBURG in het formulier. Uit alle aanmeldingen loten wij 5 winnaars voor het gratis interieuradvies.

Eerst benieuwd naar onze stijl en producten? Bekijk dan rustig onze website. Eerst meer informatie? Je kunt ons bellen, mailen of whatsappen, klik hier voor onze contactgegevens.

Maak kans op een gratis interieuradvies t.w.v €250!
Met de lente in aantocht en de daarbij behorende lentekriebels willen wij, Lasas&Loekov, je graag helpen met het inrichten en stylen van jouw huis. Heb je net een huis gekocht of ben je net uit de verbouwing? Of kom je maar niet uit dat ene hoekje dat je toch echt anders wilt? Geen probleem! Lasas&Loekov is een interieurwinkel die gespecialiseerd is in styling, advies en het creeren van bijzondere interieurs.

Als klant van Domburg van de Panne maak je kans op 1 van de 5 interieuradviezen ter waarde van €250,-.  Aan de hand van jouw wensen maken wij een persoonlijk moodboard en plattegrond, waarop je kleuren en items vindt die helemaal bij jou passen. Ook maken we een personal shopping list met de items die we voor jou uitzoeken

 

Meld je hieronder aan!

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen zou het fijn zijn een plattegrond en foto's te hebben. Ben je al druk aan het pinnen geweest? Stuur dan ook je Pinterestbord mee! Heb je dit niet? Geen probleem! Dan komt het ook helemaal goed tijdens het gesprek.
Bestanden zijn te groot!
Bedankt voor je inschrijving! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er is helaas iets misgegaan. Probeer het later nog eens of neem contact op via email.