Interieuradvies

Is dat ene hoekje in huis nog net niet perfect? Welke kleur kies je op de muren? Welke bank zou de ruimte compleet maken en een fijne plek zijn om te zitten? Wij begrijpen heel goed dat het een uitdaging is om je huis helemaal in jouw stijl te krijgen. Maar geen zorgen, wij kunnen je helpen! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Dit is onze keuzemenu:

Gratis stijladvies
Kom je er niet helemaal uit? Dan kijken wij graag met je mee!
Aan de hand van jouw wensen maken wij een persoonlijk moodboard. Op het moodboard vind je de stijl, kleuren en items waarvan wij denken dat ze helemaal bij jou passen. Ook maken we een personal shopping list met items die we voor jou uitzoeken. Natuurlijk kunnen we dit allemaal nu ook via videobellen doen, zodat je niet naar buiten hoeft!

Stijladvies Extra
Wil je nog wat extra tijd besteden aan de indeling door middel van een plattegrond op schaal en hulp bij het kiezen van de juiste stof of kleur? Dat kan ook, in een Stijladvies Extra breiden we het geheel net even verder uit en gaan we specifieker in op de details. De kosten hiervoor zijn €250,-.

Compleet interieur plan
Zit je echt met je handen in het haar en weet je niet waar je moet beginnen? Wil je voordat je gaat verbouwen of verhuizen een vooropgesteld plan? Dan maken we een compleet interieur plan voor je. We nemen uitgebreid de tijd om alle wensen te bespreken en gaan daarna aan de slag. We maken een indeling aan de hand van een plattegrond en tekenen de meubels in waarvan wij denken dat die mooi in de ruimte passen, ook geven we de maten, kleuren en materialen aan. Verder maken we een verlichtingsplan, adviseren we kleuren en eventueel behang of andere wandbekleding en om het geheel af te maken zoeken we de leukste accessoires uit. Een correctieronde is ook inbegrepen. De kosten voor een compleet interieur plan zijn €600,-. We werken in dit plan met een terugverdienmodel, wanneer je voor minimaal €6000,- aan meubels en andere items besteld wordt het advies gratis.

Schrijf je hieronder in!
Laat ons in je bericht weten waar we je bij kunnen helpen. Als je graag wilt dat we je bellen laat dan ook je telefoonnummer achter. We nemen binnen een dag contact op.

Foto's door Julia de Boer