De winkel

Op de Grote Marktstraat in Den Haag vind je ons: Lasas & Loekov. Wij zijn niet zomaar een interieurwinkel, maar uniek in de bijzondere combinatie van producten, styling, kunst en product- en interieurontwerp. Door het stilistisch samenbrengen van heel verschillende stijlen creëren we interieurs met spanning, schoonheid én een tikkeltje imperfectie.

Lasas & Loekov, wat een bijzondere naam! Waar komt de naam vandaan?
Saskia (Lasas) en Loek (Loekov), zus en broer, zijn Lasas & Loekov in 2014 gestart. Een interieurwinkel midden in het centrum van Den Haag, een bijzondere plek, waar een bijzondere naam bij hoorde.
Onze naam bestaat uit 2 delen, Lasas uit het Frans, wat staat voor elegantie en verfijning en Loekov uit het Russisch, wat staat voor stoer. Twee uiterste stijlen die gecombineerd worden binnen onze winkel.

We vinden transparantie, eerlijkheid en persoonlijkheid belangrijk en het plaatje is wat ons betreft pas helemaal compleet als álle zintuigen geprikkeld worden. Inmiddels is het team verder gegroeid en werken wij samen aan het creëren van een bijzondere ervaring voor de klanten in onze winkel. Daarin zijn wij dus ook niet bang om de grenzen op te zoeken van wat mogelijk is. Juist om die schoonheid en spanning te vinden.

Benieuwd? Kom zelf eens een kijkje nemen bij Lasas & Loekov op De Grote Marktstraat 16A.